Serie 4 tabte til Fårvang

Printervenlig version

Kampen mod Fårvang, som blev overværet af mange tilskuer på Fårvang stadion, skulle vindes hvis 1 pladsen skulle bevares. Vellev var uden den stærke midt stopper Christian Rishøj og Målmand Mads Mortensen der begge var skadet. Det var Fårvang som kom bedst fra start. Det virkede som om at Vellev ikke havde fået fyrværkeri festivalen ud af kroppen de første 25 minutter af kampen. Spillet var forkrampet, og Fårvang pressede godt på over hele banen. Efter 12 min. Blev Fårvangs Nick Thøgersen sendt af sted, efter et boldtab på Vellevs midtbane. Jesper Rishøj, fik ikke afvist ham, og han scorede sikkert på Ole Vestergård. Træner Jan Madsen Valgte at sende Jacob Kjær på banen midt i 1.halvleg for at få mere ro på den centrale midtbane, og som halvlegen skred frem, kom Vellev godt ind i kampen. Efter 25 min. Blev Mads Nørgaard sendt af sted, men alene med Fårvangs målmand Jonas Poulsen, brændte han chancen, dog godt presset af Fårvangs forsvar.
Selvom at Vellev sad på hele spillet i slutningen af 1.halvleg, lykkes for hjemmeholdet at forsvare deres 1-0 føring til pausen.
I 2.halvleg forsatte Vellev med at sætte sig på kampen, og Fårvang var presset bund, og bedst som man troede at, nu måtte udligningen da komme da der var rigtige mange farlige situationer inde i Fårvangs felt, fik Fårvang en contra chance og de scorede fra en meget spids vinkel. Måske ikke helt retfærdigt efter spil og chancer.
Vellev forsatte med at presse Fårvang i bund resten af kampen, og blandet andet Simon Poulsen må ærgre sig over at han fik scoret, helt fri foran Fårvangs mål. Det lykkes ikke at score mod et godt kæmpende Fårvang hold, på trods af stor overvægt i spil og chancer, så det endte med at kampen blev tabt 2-0
Men selvom Vellev lejren ikke var helt tilfreds med dommerne, som af uforståelige grunde var valgt til at dømme kampen, på trods af at han er målmand på Kjellerups hold, Kan man kun bebrejde sig selv at man tabte kampen.
Jens Kjeldbgaard blev efterfølgende valgt til kampens spiller.