Sejr til Jyllands serie kvinderne

Printervenlig version

En yderst spændende kamp, hvor hjemmeholdet dominerede fra start til slut. Vellev havde det meste af spillet i første halvleg, men var ikke skarpe på afslutningerne. Derfor blev det også noget ufortjent til 0-1 føring til Vejlby på en stikning og en flad afslutning under målmanden. Anden halvleg startede som første. Hjemmeholdet havde stadig det meste af spillet, men fik lavet et frispark på kanten af feltet, som desværre blevet sparket ind under overlæggeren. 0-2 og med 25 minutter igen så det hele sort ud. Pigerne har tydeligvis arbejdet meget på det mentale, da de viste stor arbejdsstyrke og vilje. Med omkring 20 min igen blev en velspillende Ditte Laursen spillet fri på kanten af feltet, hvorefter hun afdriblede en enkelt modstander, inden hun lagde bolden ind over målmanden. 1-2 og der åbnede sig en mulighed for et comeback.Fem minutter senere blev et hjørnespark til hjemmeholdet i første omgang afvist, men blev sparket ind over igen, og en alt-satsende Johanne Sørensen kastede sig med hovedet først op i bolden og headede på flotteste vis kuglen en bag en chanceløs målmand. 2-2. Et tydeligt rystet udehold havde ikke mere krudt at skyde med, og det udnyttede hjemmeholdet til at score yderligere to gange kort tid efter, hvor Julie Nørgaard stod for begge scoringer. Det ene på en flot stikning og en flad afslutning forbi målmanden. Det andet på en fantastisk afslutning ude fra kanten af feltet uden chance for målmanden.
Alt i alt en fuldt fortjent sejr til pigerne i deres første kamp i Jyllandsserien. 4-2 og et fantastisk comeback, som kan give holdet den tro på sig selv, som de får brug for i resten af turneringen. Kampens spiller blev debuttanten Caroline Winther, som spillede en solid kamp uden at sætte en fod forkert. Der var også debut til Ditte