Sejr til Serie 3 i første turneringskamp

Printervenlig version

FC Silkeborg – Vellev IF

Onsdag d 1 April 2015

Endelig blev det tid til forårssæsonens første turneringskamp for Vellev´s serie 3.

Der var dog alt andet end forår i luften til dagens udekamp imod FC Silkeborg, det var en bidende kold aften i hvert fald for de fremmødte tilskuere.

Det var ikke en kamp med flot og poleret fodboldspil tilskuerne blev vidne til, men derimod en intens kamp med meget duel spil og gode nærkampe.

Til dagens kamp måtte Jan Madsen se bort fra bl.a. Simon Huus og Jacob Hadberg der begge sad ude med skader. Der er endnu ingen meldinger om hvornår de kan gøre comeback.

Dagens kamp startede en smule rodet ud, det var tydeligt at begge hold lige ville se kampen og især banen an, så der var ikke meget at berette om de første 15 minutter af kampen.

20 minutter, Silkeborg kommer godt igennem over deres højre side, Vellev forsvaret må bruge ulovlige midler for at stoppe angrebet, så der bliver dømt frispark på kanten af feltet, indlægget er dog ikke præcist nok.

25 minutter, frispark til Vellev, det bliver slået indover og Silkeborg får ikke sparket langt nok væk, Rishøj flugter på overliggeren.

35 minutter, MÅL, Christian Rishøj bringer Vellev foran 1-0 på et flot hovedstød efter et hjørnespark.

44 minutter, god kontra mulighed til Vellev, efter en omstilling, Straarup tager nogle gode træk men afslutningen mislykkedes desværre.

Pausestilling 0-1

Vellev foretager udskiftning i pausen, ud går Morten Holm, der erstattes af Martin Møller.

I starten af 2 halvleg er Vellev presset en smule tilbage men dog uden at Silkeborg for alvor bliver farlige.

65 minutter, Silkeborg får en god omstilling, men det afsluttes på overliggeren.

67 minutter, Jens Kjeldgaard bliver erstattet af Tobias Knudsen.

70 minutter, Rune Kristensen kommer ind i stedet for Martin Møller.

73 minutter, GULT KORT, Tobias Knudsen kommer for sent i en duel og får gult kort.

79 minutter, Kampen bølger frem og tilbage, pludselig kommer Christian Straarup godt igennem desværre er afslutningen uden præcision.

82 minutter, farligt frispark til Silkeborg, men skuddet går forbi via stolpen.

90 minutter, inde i overtiden kommer Silkeborg igennem venstresiden og alene ned imod mål, men Mads Mortensen kommer godt ud af målet og for lavet en god fod parrade.

Kort efter fløjter dommeren kampen af og Vellev tager 3 point med hjem, via god fight og hårdt arbejde.