Nederlag til Mammen serie 4

Printervenlig version

Vellev IF Serie 4 skulle tirsdag aften forsøge at revanchere på fredagens skuffende 2-1 nederlag på hjemmebane mod lokalrivalerne fra Ulstrup IF. Det skulle de på udebane mod Mammen IF, som de i opstarten havde spillet træningskamp mod, hvor resultatet var blevet 5-0 til Mammen IF. Mammen spiller også i grønt spillertøj, Så Vellev nye udebane tøj skulle i brug for første gang, som er sponsoreret at Gudenådalens malerforretning, og Ulstrup VVS og Smedie
Kampen starter med et let overtag til Mammen, dog uden de helt store chancer. Vellev er fint med i kampen og har optræk til flere fine chancer på kontra. Kampens første store chance falder til Mads Nørgaard efter små 10 minutter, hvor han flot flugter til den mod det lange hjørne, dog uden held. Derefter bølger kampen frem og tilbage, dog primært med et lille overtag til Mammen, hvor Vellev har svært ved at få presspillet og placeringen i orden. Efter 25 minutters spil bringer Mammen sig så foran efter de fanger Vellevs forsvar ude af balance. Efter det fortsætter kampen i samme stil, indtil de sidste 5-10 minutter af første halvleg, hvor Vellev virkelig får fat og har overtaget, dog uden de helt store chancer. Efter pausen bringer Mammen sig allerede foran 2-0 efter bare 30 sekunder på et hovedstød, og bare et minut efter scorer Mammen til 3-0. begge mål er efter store personlige fejl, og det var virkelig en skidt start på 2.halvleg Efter det skifter et let overtag af kampen mellem Vellev og Mammen, med enkelte gode chancer til begge hold. Midt i anden halvleg bringer Mammen sig dog på 4-0 og på 5-0 med cirka 10 minutter tilbage. Dog får Vellev pyntet på resultatet med en reducering til 5-1 med få minutter igen. Det sker efter, at Mads Nørgaard og Jens Kjeldgaard har et fint samspil, hvor Jens får sendt bolden i dybden til Casper Nørgaard, som sender en fin afslutning af sted, der sikkert passerer Mammens målmand. Det var lidt et misvisende resultat, da kampen i lange perioder var meget lige, med chancer i begge ender, men man må også erkende at Mammen kom lidt nemmer til deres muligheder, end Vellev kom til deres. Næste kamp er på fredag d.22 kl.19 på Vellev stadion mod Houlbjerg.