Sejr til serie 6 over Ulstrup

Printervenlig version

Vellev IFs Serie 6 Herre skulle søndag d. 1/5 forsøge at følge op på den gode start på sæsonen med to sejre i to kampe. Det skulle de på hjemmebane mod lokalrivalerne fra Ulstrup IF. Kampen blev spillet som 9 mod 9, da Ulstrup ikke kunne stille 11 mand. Kampen starter med et let overtag til Ulstrup, hvor de har optræk til flere chancer, men uden at få noget ud af det. Vellev kæmper sig bedre ind i kampen ved at få styr på spillet, og har også optræk til flere gode chancer. Efter Vellev har fået overtaget i kampen tilkæmper Vellevs angriber Henrik ”Nøgle” sig et straffespark. Det er Vellevs tredje straffespark i tre kampe, hvor Kristian Sjælland har scoret på de to andre. Denne gang er heldet dog ikke med Serie 6 topscoren, da Ulstrups målmand kommer ned til den rigtige side. Resten af første halvleg fortsætter med et overtag til Vellev som i en lang periode har presset Ulstrup i bund. Anden halvleg starter med to hurtige mål af Vellev. Først er det Kenneth Drasbech, som flot selv kommer frem til chancen og bringer Vellev på 1-0 med en god afslutning. Derefter er det Troels Drasbech, som får lagt et godt pres på Ulstrups målmand, og efter lidt kamp om bolden får han fat i den og kan score på et helt frit mål. Vellev fortsætter det gode spil og har flere gode chancer, men uden held, og efter lidt kan de se Ulstrup komme bedre med i kampen. Der er ikke de helt store chancer til Ulstrup, men de får dog tilkæmpet sig et straffespark, som de får udnyttet. Den sidste del af kampen er med et spilovertag til Ulstrup, hvor Vellev mest kører på kontra, men Vellev får lukket godt ned og holder Ulstrup fra den udlignende scoring. Der er kamp på stadion onsdag aften, hvor vellev møder Bjerringbro i serie 4 kl.19.  Vellevs Serie 6 Herre spiller deres næste kamp søndag d. 8/5 på hjemmebane.kl.14 mod Mammen