Kampreferat serie 4 mod Fårvang

Printervenlig version

Lørdag den 7. maj stod Vellev IF over for et besøg på Fårvang Stadion. Kampen handlede for Vellev om at få slået et hul ned til de 3 hold i bunden af rækken, og det skulle Vellev gøre ved at lade benene tale i stedet for at bruge tid på dommeren, som det skete i kampen mod Bjerringbro.
Vellev satte sig hurtigt på spillet og fik skabt chancer mod et usikkert forsvar. Det førte til et føringsmål efter få minutter, da Peter Jeppesen pressede hårdt på et indlæg fra venstre side, hvilket resulterede i et selvmål fra Fårvangs forsvar. Vellev fortsatte med at presse højt på Fårvang, og inden der var gået et kvarter af kampen stod det 3-0 til Vellev på flotte scoringer af Mads Nørgaard og Christian Straarup. Derefter blev der lidt mere ro på kampen, og bolden blev flyttet rundt for at køre Fårvangspillerne trætte. Chancerne blev dog ved med at komme til Vellev, og det resulterede i endnu en scoring inden pausen. Her blev Mads sendt i dybden i venstre side. Han fandt Jens Kjeldgaard skråt tilbage i feltet, og han sendte flot bolden op i det korte hjørne.
Anden halvleg fortsatte på samme måde som første halvleg med at Vellev sad på spillet og fik presset Fårvang tilbage foran sit eget felt. Det medførte mange chancer og endda et par 100% chancer, som desværre blev brændt. Derfor blev der kun scoret ét mål fra Vellevs side i anden halvleg. Det skete efter at Straarup forsøger sig langt ude fra. Skuddet blev blokeret, men Ole Vestergaard følger hurtigt op, og sender bolden i en flot bue over forsvar og målmand ind i målet.
Defensiven spillede igen i dag en flot kamp, hvilket betød at Mads Mortensen i målet ikke for alvor blev testet i første halvleg. Der tilfaldt dog et par halvstore chancer til Fårvang til sidst i kampen, da det virkede til, at Vellev kom til at tage lidt for let på de defensive opgaver, efter man var kommet foran 5-0. Den største chance blev givet til Fårvang, da der desværre blev begået et straffespark med få minutter igen, hvilket betød, at Fårvang fik reduceret.
Kampen ender dermed 5-1 og Vellev fortsætter perioden med flot chanceskabende spil, og man kan kun ærgre sig over, at sejren ikke blev større efter at have skabt så mange chancer. Der skal dog gives en stor ros til hele holdet for den flotte indsats, som der bliver lagt i kampene for tiden.

Næste kamp for serie 4 er lørdag den 14. maj kl. 14.00 på Gjern Stadion.
Kampens spiller: Jens Kjeldgaard  Sponsor:Døssing Byggefirma