Intens lokal opgør ender uafgjort

Printervenlig version

Lokal- og topopgøret på Ulstrup Stadion havde tiltrukket mange tilskuere i det gode vejr.  Ulstrup kom bedst fra start af kampen og havde et par gode muligheder, men afslutninger ramte ikke inden for målrammen. Vellev bragte sig foran efter 7 minutter ved Mads Nørgaard, da han løb fra forsvaret og scorede sikkert.  2 minutter efter gjorde samme spiller det til 0-2 efter et flot oplæg fra Christian Straarup.  Ulstrup blev dog ved med at presse på, og de fik tilkendt et straffespark. Simon Simon straffespark tog Mads Mortensen sig af med en flot redning. Vellev havde dog flere gode muligheder for at bringe sig yderligere foran på kontra, og blandt andet Mads Nørgaard kunne have lavet hattrick efter at have været alene med Ulstrups målmand.

2. Halvleg formede sig meget som første. Ulstrup havde langt det meste spil og Vellev lukrerede på kontrachancer. Efter 15 minutter slap Mads Nørgaard endnu engang afsted og Ulstrups Frederik Hejlskov begik frispark på Nørgaard, som ellers havde frit løb mod målet. Det kostede et rødt kort til Ulstrup, men den efterfølgende mulighed førte ikke til scoring. På trods af at Ulstrup var i undertal, blev de ved med at være dominerende og pressede på for at reducere.  De skabte en del muligheder og et par gange måtte Vellev takke deres keeper for gode redninger. Vellev fik spillet sig frem til 3 100% chancer og burde have lukket kampen på en af disse. I stedet lykkedes det for Ulstrups Mads Vestergård at reducere til 1-2 i det 86 minut efter et hjørnespark, hvor bolden ender på kanten af feltet, og han sparker den op i hjørnet af målet. Ulstrup blev ved med at presse på for udligning, og de fik tilkæmpet sig et hjørnespark i dommerens tillægstid. Det lykkedes at udligne til slutresultatet 2-2 på hjørnesparket efter noget klumpspil.

Set over hele kampen var det uafgjorte resultat ok. Ulstrup var langt bedst spillende i kampen.  Men Vellev havde rigtig mange chancer for at lukke kampen på de kontramuligheder, hvor især Nørgaard gjorde det svært for Ulstrups lidt tunge forsvar. Men man må dog også tage hatten af for Ulstrup, der blev ved med at spille godt, selvom de var en spiller i undertal.

Kampens spiller for Vellev blev målmand Mads Mortensen efter flere gode redninger i kampen.

Næste weekend venter endnu en svær kamp mod Bjerringbro på udebane som også er med i kapløbet om 1. pladsen i puljen.

Ugens spiller: Simon Stenholt  Sponsor:Dagli`brugsen Ulstrup