Kamp referat Vellev - Foulum serie 4

Printervenlig version
Onsdagens kamp mod det sværene tophold Foulum, som inden kampen havde maksimum point, var en stor mundfuld, hvor Vellev endnu engang var meget skadesramt, Anfører Christian Straarup var endnu ikke blevet klar, Mads Nørgaard, som også døjer med en skade måtte starte på bænken. Der foruden manglede Emil Fisker, Christian Rishøj, Jesper Rishøj, Simon Stenholt, Mads Mortensen.

Det var et meget ungt hold, som Træner Jan Madsen havde samlet sammen til dagens kamp, og han satsede på at spille afventende, og satse på de chancer der så kunne komme på contra.
Men til trods for det kom Vellev hurtigt bagud 1-0, men det lykkedes dog hurtige at få reduceret ved Troels Drabech, der blev sendt af sted på højre kanten. Han tog den direkte vej mod målet, skød i det korte hjørne til 1-1.
Men 3 minutter før pausen fik Foulum bragt sig på 1-2, efter et flot angreb.
Efter at der var spillet få minutter af 2. halvleg, blev Jens Kjelddgaard, Der til dagens kamp, var sendt op foran, sendt af sted. Der var ingen Forulum spiller der kunne nå at fange ham, og han udlignede sikkert til 2-2.
Vellev kom på 3-2, ved Siebren Punt, der scorede på hovedstød. Vellev scorede til 4-2, Men desværre Vurderede Foulum målmand, at bolden havde været over baglinjen inden, og dommeren annullerede målet. Foulum fik udlignet til slutstillingen 3-3, efter et hjørnespark.
Men det var en flot præstation af det unge Vellev hold, mod topholdet, som har det ene ben i serie 3.
Der mangler 5 kampe af turneringen og Vellev kan selv afgøre om de skal ende på en 2.plads.
Målscorer til 1-0, Troels Drasbech   Sponsor:Fyrværkerifestival