Ny sejr til serie 5

Printervenlig version

Lørdag havde vi besøg af Langå, som var forstærket af nogle af klubbens talentfulde U19 spillere.
Langå startede kampen godt og vi var ikke helt klar, så vi måtte kæmpe hårdt og fighte os ind i kampen.
Det blev til tider en hård kamp og begge hold var tydelig frustreret over manglende linje i kendelserne og utrolig mange fejlkendelser i mod begge hold.
Langå får gult efter 15 min, åbenbart for protester..... det gjorde at vi fik et overtag, men vi var ikke skarpe foran mål.
Lige efter de blev fuldtallige trækker vi nok sæsonens dummeste gule kort og så skulle de 10 på banen arbejde ekstra hårdt.
Selvom vi er i undertal, så viser Christian Straarup og Mads Nørgaard stor kvalitet og Mads bringer os foran.
Langå kæmper videre og får heldigt udlignet efter 39 min.
Vi har en stor gejst og vilje i Vellev og allerede minuttet efter sætter Troels Drasbech en magisk aflevering til Christian Straarup, som med en kælen fod lobber bolden over en fremstormende målmand.
I pausen får vi justeret et par småting og vi ved hvad der skal til at vinde over et stærkt Langå hold.
Efter en lille time bliver kampen reelt afgjort, da Langå får direkte rødt, dog meget hårdt dømt.
Det gør at vi kommer i endnu mere kontrol, men vi må også være kritiske, kampen skal lukkes på de 10-15 chancer vi misbruger i løbet af kampen.
Det lykkes os da at få afgjort kampen, Mads Nørgaard sender Troels Drasbech afsted og Troels var skarp i dag og er på vej til god form.
3 min før tid finder Jesper Rishøj med en stikning Viktor Tranberg, der med en fiks dribling kommer rundt om målmanden og kan trille den i tomt mål.
Vores forsvar var stærke i dag og de gjorde det meget svært for Langå, midtbanen arbejdede hårdt og vi scorer 4 mål.