Sejr til serie 6

Printervenlig version

Så blev der søndag, og vi skulle rejse os fra en dårlig kamp mod Langå.
Kampen mod alliancen skulle vindes hvis vi vil være med i den sjove ende , folk var klar i dag fra start og vi sad også på kampen de første 15 min hvor vi også brænder et straffe , men efter 16 min kommer de for første gang over midten og pludselig ligger bolden i nettet 0-1 og efter 37 min vil Lau dække bolden af til frost men der løber en mellem og prikker den i mål 0-2 som holder til pausen
Vi havde snakket om vi ikke skule bruge energi på at brokke os til dommeren men vores anføre Mathias Johansson kunne ikke helt forstå alvoren da John sagde næste gang får du gul så han skulle da lige teste om det passede og ja gul til Mathias efter 61 min
Men vi sad på 2 halvleg fuldt ud men manglede bare at få bolden over stregen så vi ændre til 3-4-3 og så kom den også efter 81 min hvor Viktor Tranberg efter oplæg fra Henrik Lodahl Johansen gør St vi kommer på 1-2 med 9 min igen og efter 83 min tager Mathias chancen udefra og sender flot bolden i nettet efter oplæg fra Rasmus (Storgaard) Jensen så nu var det ene point hjemme hvis vi kunne holde den og efter 84 min får vi straffe igen og gult til deres målemand , Nick Skou bliver sat til at sparke og sender den i nettet 3-2 , vi går tilbage til 4-4-2 for nu skulle den holdes hjem men de vil noget andet de gutter og efter 85 min er det så Henrik lodahl Johansen der kommer på tavlen på et flot oplæg af Fahed Shahin til kampens resultat 4-2 til os