Vi havde torsdag besøg af Silkeborg United, som vi ikke kendte meget til, men deres resultater antydede en god modstander.
Det viste sig også, at de var et rutineret hold og vi blev udfordret fra start.
De kom fortjent foran efter 16 minutter, hvor vi laver en fejl på centralt og det straffer deres rutinerede offensiv spiller med et godt løb og prikker i mål.
Der er ingen undskyldning for de første 20-25 minutter, vi skal være mere klar fra start, men som set før så læser vi modstanderen og justerer lidt og derefter overtog vi kampen.

Topopgør i serie 5 med flot fodbold

Så blev der søndag, og vi skulle rejse os fra en dårlig kamp mod Langå.
Kampen mod alliancen skulle vindes hvis vi vil være med i den sjove ende , folk var klar i dag fra start og vi sad også på kampen de første 15 min hvor vi også brænder et straffe , men efter 16 min kommer de for første gang over midten og pludselig ligger bolden i nettet 0-1 og efter 37 min vil Lau dække bolden af til frost men der løber en mellem og prikker den i mål 0-2 som holder til pausen

Serie 5 spiller sig til topopgør i sidste runde.

Onsdag d. 3. april og fredag d. 5. april var byens foreninger i Vellev vært for arrangementet ”Som en strejf af en dråbe”
Hvor Vellev forsamlingshus lagde lokaler til.
Onsdag var der pænt fremmøde til historien om Kim Larsen. Fredag var der udsolgt ,og  det var inkl. spisning med en lækker menu, inden showet gik i gang.

Søndag d 14/4 kampdag for S6 ude mod Hornbæk KL 15
Spillerne er 100% klar på at der skulle 3 point på kontoen i dag og det går også rimeligt planlagt fra starten hvor kampen kæmpes på midten

Lørdag havde vi besøg af Langå, som var forstærket af nogle af klubbens talentfulde U19 spillere.
Langå startede kampen godt og vi var ikke helt klar, så vi måtte kæmpe hårdt og fighte os ind i kampen.
Det blev til tider en hård kamp og begge hold var tydelig frustreret over manglende linje i kendelserne og utrolig mange fejlkendelser i mod begge hold.
Langå får gult efter 15 min, åbenbart for protester..... det gjorde at vi fik et overtag, men vi var ikke skarpe foran mål.